Uw huis naar uw smaak inrichten samen met woonwinkel van Essen te Hilversum

 

Heeft u onlangs een nieuw huis gekocht? Bent u aan het verbouwen? Of is uw woning toe aan ene nieuwe aankleding? Waarschijnlijk wilt u dan uw huis naar uw eigen smaak of volgens de nieuwste woontrends inrichten. Dan bent u bij ons veelzijdige familiebedrijf aan het juiste adres!

 

Een nieuwe woninginrichting: hoe pakt u dat aan?

De mode op het gebied van woninginrichting verandert steeds weer. Op internet zijn talloze websites te vinden met de nieuwste woontrends. Een goed voorbeeld is deze website. Op pinterest kunt u veel afbeeldingen vinden en opslaan. Ook zijn er op internet stappenplannen en tips te vinden waar u zoal aan kunt denken bij het inrichten van uw woning. Deze website is daar een goed voorbeeld van.

Woonwinkel van Essen Hilversum: het bedrijf

De woonwinkel van Essen te Hilversum is al sinds 1998 een familiebedrijf met passie. Vakkundigheid, bevlogenheid, kwaliteit en persoonlijke service zijn kenmerkend voor onze zaak. We beschikken over een mooie showroom. Hier kunt u ideeën opdoen volgens de laatste woontrends. We hebben vele mogelijkheden en denken graag met u mee.

Het aanbod van woonwinkel van Essen Hilversum

In onze winkel kunt u een breed aanbod vinden om uw woning volledig in te richten.
Wat verkopen wij zoal?

• prachtige vloeren: zowel houten vloeren als laminaat, pvc of tapijt
• gordijnen: in elke maat te bestellen, passend bij uw ramen
• allerlei rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën en shutters; ook weer aan te passen aan de maat van uw ramen
• bekleding voor de trap
• horren; op maat gemaakt voor het raam of de deur
• allerlei leuke, originele, eigentijdse woonaccessoires om uw interieur een eigen stijl te geven.

Kortom: ons aanbod is zeer compleet en volgens de laatste mode. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze website vindt u waar u aan kunt denken bij het opnieuw inrichten van uw huis.

Let op: wij verkopen geen behang of meubels.

De service die we bieden

In ons bedrijf is de klant koning. Persoonlijke service staat bij ons centraal. Dit betekent dat we samen met u op zoek gaan naar de optie die het best bij u en uw huis past. Waarschijnlijk heeft u zelf al ideeën over wat u zou willen. We garanderen dat we kwaliteit leveren. We hebben daarom veel specialisme in huis. Ook beschikken we over een eigen montageteam. Wij draaien onze hand niet om voor het leggen van vloeren of het afmonteren van uw raamdecoratie. Breng een bezoek aan deze mooie woonwinkel in het ‘t Gooi. Onze specialisten staan voor u klaar.