Vouwgordijnen op maat
Vouwgordijnen zijn een elegant product en te gebruiken voor veel verschillende kamers en ruimtes. Voor alle keukens, livings en slaapkamers hebben wij een vouwgordijn op maat. Onze sfeervolle collectie vouwgordijnen is samengesteld uit vouw- en paneelgordijnen. Daarnaast zijn ze afgestemd op de nieuwste interieurtrends en passen ze dus altijd bij uw inrichting. Onze vouwgordijnen zijn vooral gemaakt van kamerhoge stoffen met polyester garen, wat zorgt voor een goede kleurechtheid.

Verschillende maten en kleuren
De vouwgordijnen kunnen geleverd worden in verschillende modellen: met of zonder baleinen, tunnels aan voor- of achterzijde, als topdown vouwgordijn. De mogelijkheden zijn eindeloos: met een contrasterende kleur board, de onderlijst afgewerkt met kristallen, met ketting of elektrische bediening. U kiest precies hoe u uw vouwgordijnen op maat wilt hebben. Zo passen ze altijd perfect voor al uw ramen. De merken waar wij mee werken zijn onder andere: Inside, Zonnelux en Bece.

Kom gerust eens langs om de mogelijkheden van uw vouwgordijnen op maat met ons te bespreken. Bekijk ook onze andere raamdecoratie: gordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen, jaloezieën en perfect fit raamdecoratie.