Uw houten vloer kopen
Een houten vloer kopen doet u niet zomaar, het is een aankoop die beslissend is voor de uitstraling van uw inrichting. Houten vloeren zijn echte sfeermakers en geven een warme uitstraling aan de ruimte. Er zijn vele verschillende soorten houten vloeren. Een massieve planken vloer geeft bijvoorbeeld een heel stoer uiterlijk aan uw ruimte of inrichting. Kiest u voor een stoere, gezellige, romantische of moderne look? Wij werken met merken als Quickstep en Hollandsche vloeren.

Het beste onderhoud
Het natuurproduct hout heeft het juiste onderhoud nodig om er optimaal plezier en gebruik van te kunnen maken. Er zijn drie producten die belangrijk zijn bij het onderhoud van uw houten vloer: (boen)was, olie en lak. De (boen)was is geschikt om uw vloer periodiek op te frissen, de olie verzadigt uw hele vloer en haalt de houtnerf naar voren, lak zorgt voor een goede bescherming van de hele vloer. De lak zorgt voor een jarenlange beschermde vloer zonder veel extra onderhoud. Gaat u een houten vloer kopen, denk dan dus ook aan de onderhoudsproducten. Daarnaast zijn er ook zaken die u zelf kunt doen om uw vloer optimaal te onderhouden. Zorg bijvoorbeeld voor een goede doorloopmat om uw vloer zo goed mogelijk schoon te houden.

Kom uw houten vloer bij ons kopen en u ziet verschillende voorbeelden van prachtige houten vloeren. Wij kijken en denken graag met u mee. Bekijk ook onze andere vloeren: tapijten, laminaat vloeren en PVC vloeren.