gordijnenwinkel

gordijnenwinkel

gordijnenwinkel

gordijnenwinkel? Bent u op zoek naar gordijnenwinkel, zoek dan niet verder en neem contact op via de website of via 035-6423784.

Een breed aanbod

Van Essen Woninginrichting heeft een breed aanbod producten voor u klaar staan. Bekijk ze online of kom langs in onze showroom.

We hebben een breed aanbod producten voor u klaar staan: traplopers, vloeren, gordijnen, raamdecoratie, horren en accessoires. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk het online of kom langs in onze showroom. Bent u op zoek naar:

• een prachtige houten vloer;
• gordijnen die perfect voor uw ramen passen;
• moderne rolgordijnen;
• de beste en mooiste traploper;
• een hor voor uw deur;
• of de leukste accessoires voor uw huis?

Dan bent u bij Van Essen Woninginrichting aan het juiste adres. Ons brede assortiment voldoet aan al uw wensen.

Wat is er nu eenvoudiger dan uw kleding aan huis, bedrijf of instelling op te laten halen? Gewoon op afroep, met één enkel telefoontje? Of natuurlijk op een periodieke basis als één keer per week, een keer per dag of maandelijks. Stoomerette ’t Vlak komt na afspraak bij u langs om kleding en overig textiel op te halen en weer thuis te bezorgen in heel Goeree-Overflakkee.

Stoomerette heeft een unieke bezorgservice die in Stellendam textiel komt halen en brengen, telefoonnummer: 0180-612579. Vooraf prijsopgave. Vaste, lage prijzen. Een week later wordt uw kleding en textiel, keurig verpakt, weer thuisbezorgd. Daarom worden we ook wel de stomerij van Goeree-Overflakkee genoemd!

Stomerij Stoomerette rekent geen kosten om uw kleding op te halen en weer thuis te bezorgen.

Stoomerette ’t Vlak werkt uitsluitend met enthousiaste en ervaren medewerkers. Het personeel staat altijd voor u klaar, of u nu vragen heeft, graag een offerte wilt laten opmaken of als u al een tevreden klant bent. Klantvriendelijkheid staat bij Stoomerette ’t Vlak hoog in het vaandel, en wij zullen er dan ook alles aan doen om u als klant tevreden te stellen.